Çarşamba Müftülüğü - 0362 833 46 48
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Yeni Sayfa 2

YURTDIŞI SINAV SORULARI

Hac Sınav Soruları

Yeni Sayfa 2

Camiler ve Din Görevliler Haftası Etkinlikleri

Tarih 08 Ekim 2012, 09:53 Editör Ömer TOPÇU

Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mustafa Ağırman müftülüğümüz davetlisi olarak İlçemizde konferans verdi.

Erzurum Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof.Dr. Mustafa Ağırman, ‘1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ nedeniyle Çarşamba Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde bir konferans verdi.Selamlama konuşmasını İlçe Müftü Vekilimiz İsmet Sezgin yaptı.Konferansa İl Müftü Yardımcısı Hasan YOZGAT, Ayvacık İlçe Müftüsü Hadi KESKİN, Salıpazarı İlçe Müftüsü Avni BOLAT, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Bu haber 777 defa okunmuştur.

Hutbe Değişikliği

Hutbe Değişikliği 25.07.2014 Tarihli Hutbe Değişmiştir

ÇOLAKOĞLU HOCAMIZDAN TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ

ÇOLAKOĞLU HOCAMIZDAN TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ Onbirinci Türkiye Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Finali Çorum'da yapıldı.

İlçe Müftümüz

İNTRANET

------------------------------------

Detaylı bilgi için resmin üzerine tıklayın.

GALERİ

Kutlu Doğum Haftası

Görev yerinizde yeni bir lojmana ihtiyaç varmı?

Tüm Anketler

Webmaster